Meni

Odprte prijave na otvoritveni dogodek

Od danes pa do 17. 6. 2013 se lahko prijavite na Otvoritveni dogodek izvajanja Norveškega finančnega mehanizma in Finančnega mehanizma EGP, ki bo pod geslom Sodelujemo za skupne cilje s pričetkom ob 10.00 potekal 19. junija 2013 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Na dogodku, ki ga organizira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, v vlogi nacionalne kontaktne točke Norveškega finančnega mehanizma in Finančnega mehanizma Evropskega gospodarskega prostora, v sodelovanju s Centrom za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij (CNVOS) in Regionalnim centrom za okolje (REC Slovenija), bodo podrobneje predstavljeni Program Norveškega finančnega mehanizma 2009–2014, Program Finančnega mehanizma EGP 2009–2014 in Program Sklada za nevladne in neprofitne organizacije, poseben poudarek pa bo na možnostih bilateralnega sodelovanja.

Lepo vabljeni vsi, ki vas zanimajo možnosti pridobivanja sredstev v okviru programov Norveškega finančnega mehanizma in Finančnega mehanizma EGP.

Več o dogodku

Prijava