Meni

Sodelujemo za skupne cilje

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, v vlogi nacionalne kontaktne točke Norveškega finančnega mehanizma in Finančnega mehanizma Evropskega gospodarskega prostora, v sodelovanju s Centrom za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij (CNVOS) in Regionalnim centrom za okolje (REC Slovenija) organizira

Otvoritveni dogodek izvajanja Norveškega finančnega mehanizma in Finančnega mehanizma EGP

pod geslom

Sodelujemo za skupne cilje,

ki bo potekal

19. junija 2013 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani s pričetkom ob 10.00.

Na dogodku bodo podrobneje predstavljeni Program Norveškega finančnega mehanizma 2009–2014, Program Finančnega mehanizma EGP 2009–2014 in Program Sklada za nevladne in neprofitne organizacije, za katere sta javna razpisa že v pripravi. Dogodka se bodo udeležili tako predstavniki Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, CNVOS in REC Slovenija, ki programe izvajajo, kot predstavniki donatorjev (veleposlanica Kraljevine Norveške in predstavniki Urada za finančne mehanizme). Na dogodku bodo prisotni tudi predstavniki krovnih organizacij s posameznih področij iz držav donatoric, ki bodo predstavili možnosti bilateralnega sodelovanja s slovenskimi potencialnimi prijavitelji na oba razpisa.

Na dogodek se je treba prijaviti, prijave potekajo elektronsko med 7. in 17. 6. 2013. Prijava.

Za dodatne informacije spremljaje spletno stran www.www.norwaygrants.si in www.facebook.com/NorwayGrantsSlovenia.

Vljudno vabljeni vsi, ki vas zanimajo možnosti pridobivanja sredstev v okviru programov Norveškega finančnega mehanizma in Finančnega mehanizma EGP.

Program dogodka

 

Javni razpis Programa za NVO je bil objavljen 3. junija 2013. Več na http://norveski.nvosklad.si/.