Meni

VABILO NA KONFERENCO: Norveško-slovensko sodelovanje: Enakost spolov se je obrestovala!

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti vas vljudno vabi na mednarodno konferenco Norveško-slovensko sodelovanje: Enakost spolov se je obrestovala! Njen namen je predstavitev rezultatov projektov s področja enakosti spolov, ki so se sofinancirali iz sredstev Norveškega finančnega mehanizma in Finančnega mehanizma Evropskega gospodarskega prostora 2009–2014, ter izmenjava izkušenj Norveške in Slovenije in razprava o izzivih za prihodnost, s poudarkom na naslednjih področjih:

  • usklajevanje poklicnega in družinskega življenja,
  • uravnotežena zastopanost ter udeležba žensk in moških na mestih odločanja v politiki in gospodarstvu,
  • nasilje nad ženskami in nasilje v družini,
  • krepitev vloge in moči žensk.

Konferenca bo v petek, 17. februarja 2017 na Brdu pri Kranju (Kongresni center Brdo, dvorana Splendens), med 9. in 16. uro.

Na dogodku, ki se sofinancira iz sredstev bilateralnega sklada Norveškega finančnega mehanizma, bodo sodelovale tudi predstavnice in predstavniki partnerskih organizacij z Norveške.

Zaradi lažje organizacije dogodka vas vljudno prosimo za pravočasno prijavo, in sicer najkasneje do petka, 10. februarja 2017. Izpolnjeno prijavnico (v pripetku) posredujte na elektronski naslov (pia.azman@gov.si). Število mest je omejeno, zato bomo upoštevali vrstni red prijav. Neprijavljenim, žal, ne bomo mogli zagotoviti udeležbe. V primeru odpovedi prijave nas, prosimo, obvestite, da bomo mesto lahko ponudili drugim.

Vljudno vabljene in vabljeni!

Vabilo s programom

Prijavnica